Ja queda menys per la IV No Atabalada

Mica en mica es van acabant de perfilar els detalls de la IV NO ATABALADA. Com cada any volem intentar transformar el poble en una festa de la percussió durant unes hores perquè grans i petits puguin disfrutar dels espectacles dels grups de percussió, saltant, ballant i cridant al so dels seus ritmes a base de sambes, conges, bossa noves, etc.

Aquests dies anem confirmant el cartell d’aquest any que inclourà vells coneguts de les passades edicions com els MOLTA XAMBA de Vilanova del Camí, i nous grups que han volgut participar per primera vegada com els BATINKAT d’Igualada o els FESTUKADA de Palau Solità I Plegamans.

Aquest any, el volíem fer especial però hi ha hagut abscències importants per nosaltres com la MARTUKADA. Tot i així, estem intentant contactar amb un o dos grups de percussió més perquè la gent del poble pugui disfrutar del màxim de novetats possibles i que la IV NO ATABALADA sigui més sonada encara!!

Us mantindrem informats de totes les novetats de l’acte amb més ritme i amb més músics en directe de tota la Festa Major i de tot l’any!!

De moment us deixem amb el ja clàssic recorregut de la cercavila: Plaça de l’Escletxa, Creus (de Can Figa a Can Garrell), Camí de Can Bosc, Sant Pere, Rector Tomàs Vila i plaça Josep Umbert Ventura

No us perdeu la IV NO ATABALADA el dissabte dia 20 de setembre a les 17:30!!

Salut i NO M’ATABALIS