I ja ha passat la Festa Major 2014

Acabada la festa major, només podem dir que estem molt contents de com ha anat tot i que totes les hores i el cansament han valgut la pena! Gràcies a tothom qui ha comptat amb nosaltres per animar els seus actes, a la gent de l’Ajuntament per posar-ho fàcil i sobretot gràcies a tota la gent que ha vingut, ha ballat i ha gaudit amb la percussió que intentem que arribi, cada dia més, a Sant Feliu!!
Vam començar amb l’espectacular correbars del Kulactiu KnoPari amb els insuperables Fills de la Flama, sou molt grans nois!!! 

Correbars FM St. Feliu 2014

El dissabte a la nit, vam baixar a l’infern per posar ritme de tabal a l’inoblidable correfoc del Grup del Correfoc del Follet i la Fantasma amb un final dels més especials amb els petits cracks de la colla infantil. Gràcies per tenir-nos amb vosaltres Dimonis!!

correfoc1

I diumenge al mati ens vam treure la son de les orelles per participar a la Cercavila de Gegants dels Geganters de Sant Feliu.

gegants

Menció a part, la nostra 4a No Atabalada!! Moltes gràcies a tothom que va venir tot i la pluja i sobretot a TABALAUENCS, BATUKADA FESTUKADA, MOLTA XAMBA i BATINKAT. Vosaltres sou els autèntics responsables que la festa fos un èxit, amb tot el que vau arribar a fer. De veritat que només tenim paraules d’agraïment per tots i cadascú de vosaltres, esperem que us ho passéssiu igual de bé del què ens ho vau fer passar vosaltres i que tingueu ganes de tornar! Sou genials!!

No atabalada grup

I perquè això no s’oblidi, en breu tindreu totes les nostres fotos d’aquesta festa major penjades a la secció de fotogaleries!!

 Gràcies a tots, salut i percussió!!