Any nou, temporada nova !!

Ja fa molt temps que es va acabar la temporada per nosaltres amb la genial Festa Major de Sant Feliu 2014 i això ha resultat ser un punt i seguit pels No M’atabalis.

Aquests mesos han sigut uns mesos “mogudets” per la colla que ha vist com una part gran i important del grup ha hagut de deixar-lo per diversos motius. Això ha provocat que haguem hagut de fer un plantejament nou de les coses, del funcionament i de l’activitat del grup i per això hem estat en estat “latent” intentant posar les coses a lloc un altre cop.

Des d’aquí volem agrair a tots els que heu hagut de marxar el vostre esforç, treball, compromís, ganes i bon rotllo. Heu sigut peces molt importants per la colla i us esperem novament amb les portes ben obertes per continuar fent-la grossa per tot arreu!!

MOLTES GRÀCIES PER TOT CRACKS !!!10430906_10204947266298399_2750417017899835978_n

Ara comença la nova temporada i, tot i que encara estarem un temps més a posar-nos al 100%, estem plens d’idees i ganes de fer coses noves. Així que, amb paciència, intentarem tornar a donar guerra el més aviat possible amb cançons noves, balls nous i amb les mateixes ganes de festa i bon rotllo de sempre, ja sigui sols o amb els nostres companys d’animalades del Grup del Correfoc. De moment l’any ha començat prou bé amb dues sortides que han servit per demostrar que podem fer moltes coses!!!

Ara toca treballar i ens veiem pels carrers allà on hi hagi festa!!

Salut i NO M’ATABALIS !!!