Va que la farem grossa!!!

Ja tenim la Festa Major a sobre i això ja no ho para ningú!

Dissabte és el nostre dia gran. A la tarda hi ha el nostre gran acte, la V NO ATABALADA. La festa de l’any on trobem més músics tocant en directe a Sant Feliu. La NO ATABALADA és l’acte que ningú es pot perdre i que omple de música, ritme i ball els carrers del nostre poble i, tot i que aquest any ens estem trobant amb forces problemes inesperats, intentarem que us ho passeu tant bé com sempre. És l’acte de Festa Major que ningú es pot perdre!!

4a No Atabalada

Però aquí no s’acaba, el dissabte continua amb l’espectacular Correfoc dels nostres companys de fatigues del Correfoc del Follet i la Fantasma i com no podia ser d’altra manera, allà estarem posant la percussió perquè els dimonis, el Follet i la Fantasma facin de les seves.

Correfoc FM Sant Feliu de Codines

I el diumenge al mati què? tots a dormir no? Doncs NO. Nosaltres participarem a la Cercavila de Gegants que organitzen els Geganters per començar l’últim dia de festa amb energia. Una cercavila amb Gegants, batucada, percussió, gralles, xanquers, etc.

Cercavila de gegants

Ja siguis petit, mitjà o gran, treu-te la mandra de sobre i vine a gaudir de la Festa Major amb nosaltres, no t’ho pots perdre que la farem grossa!!!

Salut i No M’atabalis