Actuació a la mitja marató de muntanya

Aquest últim diumenge vàrem estar animant als corredors que van participar a la mitja marató de muntanya a Sant Feliu. Una actuació que ja s’ha convertit en una petita tradició d’inici d’any per a nosaltres.

DSC_0544

Allà hi vàrem ser: ben d’hora, aguantant el fred i als peus de la muntanya de Sant Sadurní. Amb les vistes brutals que vam tenir des d’allà, posant molt de ritme i contagiant les ganes als atrevits que s’enfilaven amunt.

I un cop havien passat, res d’anar cap a casa… Ben ràpid cap a la plaça per rebre’ls a l’arribada.

DSC_0639

Algú feia broma aprofitant que teníem el cronòmetre de la cursa al costat, contant l’estona que portàvem tocant. Resultat final: més de 3 hores gairebé sense parar ni un segon però molt contents del matí i l’actuació que vam fer.

Si voleu veure més imatges d’aquest gran dia, les podreu trobar a les nostres fotogaleries.

I abans d’acabar… Tenim novetats que portem treballant i preparant des de fa temps i que ens fa molta il·lusió que per fi estiguin apunt. Així que ja sabeu, estigueu atents a les xarxes socials que d’aquí ben poc ens veureu molt canviats!!!

Salut i No M’atabalis