Macos! Anem a Esplugues a ser solidaris!

Hola guapos!! Aquí la iaia atabalADA. Mira que porto uns dies una mica apagadeta. El reuma que m’està fent la punyeta, no ens podem fer grans! La qüestió es que aquest diumenge havia d’acompanyar als No M’atabalis a Esplugues. Que hi anaven a tocar solidàriament per la Marató de TV3. Si ja ho dic jo, aquests nanos tenen un cor que no els cap al pit! Peró mira tu, que em llevo i tenia un dolor! I ja em veieu tot el diumenge al llit llegint el lecturas, veient el cazamariposas i el resum del Gran Hermano, que per aquells que no ho sapigueu és un programa molt entretingut que tracta d’uns noiets que no tenen moltes llums, que lluiten per ser els primers que s’enduen la noieta (lleugereta de cascos) a fer marranadetes. Que jo ja li dic als meus nets, nens nosaltres de joves aquestes coses les fèiem a la muntanya ben amagadets no a la tele on els veu tothom… el món s’està anant a la merda…

Total, tornant al que anàvem. Que com que jo era al llit els No M’atabalis em van tenir informadeta amb el guasap aquest. Que ja li estic pillant el “tranquillu” i ja sé posar “amoticonus” d’aquests i tot!

Que van tocar un munt de grups! I tots gratis eh? Perquè després diguin que els catalans som uns guerrepes… i em van enviar un vídeo d’un noi que tenia molt poc pèl al cap però que tocava amb una gràcia! Que maco…

Es veu que tot era una gran festassa. Que hi havien noietes que pintaven les cares als nens. Que segurament encara no deuen tenir quitxalla i no tenen ni idea de com costa arrancar tota la ronya de la cara dels nanos després…

També hi havien unes senyores que ballaven sevillanes… Ai com m’agraden, quina llàstima haver-m’ho perdut. Que em vaig passar tota la tarda allà al llit tararejant Se me enamora el alma, se me enamoraaaaaaaa…

I que quan van acabar van fer una botifarrada! Ja es mala sort, per una vegada que podia menjar gratis perquè m’haguessin convidat…

I us deixo aquí la foto que em van enviar del regalu que els hi van fer per participar. És una mini baqueta. Que no tontos, que no és una vaca petita. Es una palet que fan servir per tocar els tambors aquests que toquen. toca-per-la-maratc3b3-21

En resum, tot molt macu. A veure si tinc sort i a la pròxima els puc acompanyar. A veure si se m’enganxa una mica de la seva joventut, que ja em fa falta!

Ens veiem macus!!