La iaia atabalAda a les festes de Sant Antoni de Caldes de Montbui!

Bon dia i bon any macus! Aquí la iaia atabalADA! Ains mira que feia dies que no parlava amb vosaltres, i com us he trobat a faltar “punyeterus”… Tot bé? Ja esteu complint els vostres propòsits de cap d’any? Que si deixar de fumar, que si anar al gimnàs, que si llevar-se més d’hora, que si dutxar-se més sovint… El meu és acompanyar als No M’Atabalis a totes les sortides, i de moment estic complint. L’altre era sortir a caminar cada dia amb la meva veïna la Josefa, però ves tot no es pot complir, oi?

Diumenge vaig acompanyar als No M’Atabalis a un “bolu” com diuen ells. Vam anar a Caldes de Montbui que eren les festes de Sant Antoni. I ai Senyor Déu meu! Quin goig! No us feu una idea de lo hermosus i hermoses que van aquests joves de Caldes! Que porten uns vestits que ni la Lady Di! Allò semblava Dinastia! Jo em vaig fer un fart de patir tot el trajecte que vam fer de casa dels abanderats fins al Casino. Que aquests nois i noies es van passar tot el camí que si ballant, que si ajupint-se al ritme dels No M’Atabalis… Portaven una festa a sobre que ja voldria jo veure-la quan vaig a ballar amb les amigues al Cívic. Però es clar, tant ajupir-se per terra, amb aquest terra tant brut i aquests vestits tant macus. Que no vull ni pensar com deurien quedar les faldilles al final de la nit. Les taques no les treuran ni amb el Calia oxiaxion aquest que surt a la tele… Quina llàstima…

Però en general tot va anar molt i molt bé. Tothom ho va donar tot, es van divertir moltíssim els que feien soroll i els que l’escoltaven, i el més important, que el client en va sortir molt i molt content, que això al final és l’important, que ja sabem tots que el cliente siempre tiene la razón.

Doncs apa macus, a veure si no triguem tant a tornar-nos a veure. De moment ja m’han avisat de que em vagi guardant el proper 12 de febrer, que anem a tocar a la Mitja Marató de Barcelona. Així que ens veiem al febrer, si Déu vol!

16179761_927615564035261_8621164443392125274_o