Que hem anat a la Mitja Marató!!!

Hola macus! Aquí la iaia atabalAda. Avui us vinc a explicar el “bolu” que vam fer a la Mitja Marató de Barcelona. Era un diumenge al matí, molt d’hora, molt d’hora, molt d’hora, perquè ja ho sabeu el que diuen “a quien madruga Dios lo ayuda”. La qüestió és que era tant d’hora que era de nit. Vam sortir cap a Barcelona amb la calma, no hi havia trànsit (normal, devien ser tots al llit)  i anàvem tranquil·lets. Al arribar a Barcelona la cosa ja es va posar feixuga. Que jo veia que fèiem moltes voltes per aparcar i anava jo molt encaixonada entre tots els instruments i la faixa ja m’apretava. Total que les nenes em deien que el problema era la Superilla, que jo no sabia que els superherois existeixen de veritat. La cosa és que després de donar voltes per fi aparquem. Ens van posar en un raconet perquè toquéssim mentre passaven els corredors i els donéssim animus. Que jo no sé si li donàvem més animus nosaltres a ells, o ells a mi amb aquells pantalonets tant curtets, marededeusinyó…

Total que entre pantalons curts, senyors disfressats de senyora, poca-soltes disfressats de superherois i tal se’ns va passar prou ràpid tot plegat i ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora, ja érem a casa descarregant trastos.

Ara tinc els No M’Atabalis preparant-se les disfresses, que dissabte toquem a casa, a la rua de Carnestoltes i Diumenge, també sortirem! Que anirem a Sant Quirze de Safaja a fer la rua! Això és un no parar! Vinga macus ens veiem!

mitja-marato-barcelona-23

Mitja Marató Barcelona