Que ahir vam anar de Rua!!!!

Bon dia macus! I molt bon carnestoltes! Avui m’he llevat d’horeta perquè tenia moltes ganes d’explicar-vos com els va anar als No M’Atabalis al Carnestoltes… Quina festa més bonica tu… Tothom disfressat, alguns més macus, altres menys, alguns fa vergonya veure’ls, però tot és joia i alegría en el món!

Jo vaig decidir no disfressar-me, feia temps que volia posar-me una faldilla molt maca que em vaig comprar al Galerias Preciados, no fa gaire… crec que me la vaig comprar per la comunió del meu nebot, seria pel 1968, res fa quatre dies. La cosa és que quan vaig arribar a la Font dels Albers, que és des d’on sortia la rua, tothom em preguntava si m’havia disfressat de mujer vintaix, o algu així. I mentre recorríem la Quintana a ritme de samba algú em va preguntar: iaia Ada, la faldilla l’ha comprat al mangu? Ara les botigues tenen nom de fruites tropicals?

Vam fer una paradeta tècnica a la plaça a fer un Juanqui, res, el temps just perquè el senyor alcalde fes un vídeo des del balcó (em diuen que el podeu veure al feisbuc) i perquè un senyor amb roba interior (una mica massa tacada pel meu gust) fes una mica el ximple.

Vam arribar al Cívic, que és on acabava tot, vam baixar les escales a ritme de Mandinga. Vam deixar a tots ben sords (a mi no, avantatges d’apagar el sonotone) i fi de la rua. Molt bonic tot plegat. I per fi la part que jo esperava. El berenar! Gràcies pel kit-kat! Feia temps que no berenava tant…

Bueno macus. Us deixo. Avui no puc acompanyar els No M’atabalis a Sant Quirze a la rua que fan aquest matí. Així que aneu-hi vosaltres i m’expliqueu que tal, marxeta i ritme segur que no en faltarà!

carnestoltes-sant-feliu-2017-25

Carnestoltes infantil Sant Feliu de Codines