Que hem tocat a la Fórmula 1!!!!

Hola macussss! Soc la iaia atabalAda! Ains que en feia de dies que no parlàvem vosaltres i jo… Avantatges de ser jubilada, que ens muntem uns viatges amb la Inserso que no vegis…

Mentre jo disfrutava dels bufets lliures i els “desayunus cuntinentals” per allà l’abril, els nostres No M’Atabalis seguien donant guerra. Sembla ser que van anar a la Trobada de Bèsties, aquí al costat a Caldes de Montbui. Que diuen que tot va anar molt bé, i que va ser molt xulo… que a l’Ernest li va donar per anar caient pels “puestus” i deixant que li trenquin la caixa… però que en general va estar prou bé.

I un cop vaig tornar a casa, els No M’Atabalis em van portar al circuit de Montmeló a veure la Fórmula 1, quin xivarri tu… i quina caloreta… però he de reconèixer que va ser un experiència única, quasi tant com el concert d’en Julio Iglésias al 88.  El moment estrella va ser veure’ls entrar a la pista a tocar davant de tota aquella colla de gent, veure el camió amb els pilots passar per davant d’ells  Quin goig… gallina de piel tu!

Però no us ho perdeu. No contents amb tocar tot el dissabte fins a l’hora de dinar, i tot el diumenge també fins després de dinar, van decidir que no en tenien prou i que volien acompanyar al Correfoc del Follet i la Fantasma al correfoc que van fer a Badalona. Quina festassa, quina una de petardus, i foc, i soroll! Un cap de setmana d’aquells plenets, plenets…

I ara ja em teniu aquí preparant-me per demà al matí. Que marxem a Santa Coloma de Cervelló al Toquitukada, on farem una rua i una exhibició! Em fa molta il·lusió sobretot perquè es la festa de la cirera i espero posar-me les botes! Apa macus, ens parlem ben aviat!

FB_IMG_1494962673193.jpg

Montmeló maig 2017.jpg