ANEM A MENJAR CIRERES!!!!

Hola macuuuuuus… aquí la iaia atabalAda. Diumenge passat vam anar a Santa Coloma de Cervelló, que hi feien la fira de la cirera i volien que anessim a fer una mica de soroll a la Toquitukada.
Va ser un dia molt maco, tant pel temps com per la gent que hi vam trobar. Només arribar ja vaig sentir tres de les meves paraules preferides: bufet, lliure, nocilla. Que tu dius, en serio? Si, si, els de Santa Coloma ens tenien un bufet lliure ple de pastetes, pa, embotit, cafés, begudes, i nocilla…
La rua va ser pel mig d’una fira ben cofoia. Plena de paradetes d’embotits, de paradetes amb ponys, de cireres (evidentment) i altres paredetes d’aquestes típiques que no hi pintan res en una fira de la cirera però no saps ben bé perque hi són sempre. La gent comprant com “loca” cireres a carretades i nosaltres patint una mica amb la solana que hi feia.
Un cop acabada la rua vam fer una actuació d’aquelles que fan paradets en mig d’una plaça perque tothom els vegi, una estadística o estática ara no recordo com en diuen.
En acabar vam sortir pitant cap al poble, que qui no tenia teatre tenia un dinar. I parlant de dinar, us deixo macus… fins aviat!!!
20170528_103726