Se m’acumula la feina!!!!! Spoiler: Llegiu fins al final…

Hola macuuuuusss! Soc la iaia atabalAda! Què tal va l’estiu? bé? per aquí les coses van a tope. Hem tingut un juny i un juliol mogudets, mogudets… El 10 i l’11 de juny vam tornar al Circuit de Montmeló, que sembla que aquest any sigui la nostra segona casa. Hi feien les motos GP, i a part del soroll hi feia molta calor. Així que a part d’alguna cremadeta, alguna petita insolació i alguns marejos per la calor (el que vindria sent el “síndrome del inglés en Lloret”) tot va anar força bé.

L’1 de juliol vam tocar a la Trobada Infernal d’aquí a Sant Feliu amb els nostres estimadíssims Correfoc del Follet i la Fantasma. Molt maco tot, i la botifarra molt bona també, que sempre és d’agrair…

El 8 de juliol vam anar cap a l’Escaldàrium, amb els nostres veïns de Caldes de Montbui. Un soparet a la fresqueta, disfrutar de l’espectacle i la música, que si aigua per aquí, que si petardus per allà… I cap allà la una de la matinada a carregar instruments i portar a tothom cap al parc de Can Rius. La gent ens va seguir tota cofoia al ritme de la batucada, i en acabar ens van demanar bisos, al ritme de “otra, otra, otra…”, que macus…

El 16 de juliol vam anar a un dels nostres actes preferits de l’estiu. La Cercavila cultural de Camp del Rei, a Vilanova del Camí, on cada any els nostres germans de Molta Xamba ens conviden a tocar, i en acabar a menjar una paella bona, bona…

I de moment ara ens toca fer un parón. Pendents de veure si es confirmen alguns bolos abans de que el proper 16 de setembre fem la VII No Atabalada, a la festa major del nostre poble! Aquest parón ens servirà, perquè…, ummmm, us puc explicar un secret… ?, que quedi aquí en petit comitè… tenim noves incorporacions!! Així que ara cal preparar-los perquè els pugueu veure, i disfrutar, a la Festa Major (o qui sap si abans…) així que no us ho perdeu que la pròxima temporada els No M’Atabalis farem més patxoca que mai!

Ecaldarium 2017 (25)

Escaldàrium – Caldes de Montbui