Festa major de Palau i Xambalada, o com passar de la crisis post-vacacional…

Bon dia macuuuuusss, aquí la iaia atabalAda. Que tal porteu la tornada a la feina? I la vuelta al cole? Els No M’Atabalis ho portem molt bé, perque hem tingut dos bolos molt xulos que ens han fet passar les penes. El 26 d’agost vam acompanyar els nostres amics del Correfoc del Follet i la Fantasma a Palau-solità i Plegamans, al correfoc de festa major. S’hi estrenaven dos de les noves incorporacions, i tot i els nervis i la calor va anar molt bé.
I el 2 de setembre, com ja és habitual i un costum ben arraigat vam anar a Vilanova del Camí a la Xambalada que organitzen els nostres “germans” de Molta Xamba. Com sempre diversió, riures, ballaruca, i una rua nocturna on es van acabar d’estrenar aquells qui encara no ho havien fet… (estrena musical s’entén, no aneu a pensar malament). Des d’aquí un petó molt gran als Molta Xamba que sempre ens fan sentir molt benvinguts i estimats.
I ara farem un descanset, que ja em toca que no tinc edat per aquests trotes, i ens esperarem al 30 de setembre que tornarem a Palau al Correcanyes, on la gent gaudirà de la nostra tabalada mentre engoleixen begudes tals com cerveseta, ratafia, aroma de Montserrat (aquestes són les que més m’agraden) i altres… Us veig al Correcanyes macus!

Correfoc FM Palau-solità i Plegamans (1)

Correfoc Festa Major Palau-solità i Plegamans