Que lluny queda la Festa Major! o no…

Hola macuuusss, aquí la iaia atabalAda! Que acabo de caure en que ja fa un any que vaig darrere els No M’Atabalis explicant com han anat els bolus i tal… com passa el temps…

I mira que el temps vola, tant, tant, que m’acabo d’adonar també que no us he explicat com va anar el bolu de Festa Major!

En quatre línies que podria dir-vos jo de la Festa Major. Que ha estat molt gran. Que els grups que van venir a la No Atabalada han sigut una canya i que els estem molt agraïts. Que la rua amb el Correfoc ha sigut “lo más”. I que despertar el nostre poble a ritme de batucada ens ha agradat tant, tant, que mira que potser ho repetirem l’any que ve… Un petó ben gros de part meva a la gent de la comissió de festes que ens ha regalat un munt de fotos de la festa on sortim tots ben guapos, bé tots no, jo no surto que soc vergonyosa… i a la gent del poble que ens ha seguit pels carrers durant els dos dies els vull dir: Gent de Sant Feliu de Codines, sou molt bona gent!!

I aquest passat dissabte vam anar a Palau Solità i Plegamans, que ens van demanar si volíem tocar al seu Correcanyes. Canyetes per aquí, patatones per allà, “palomitas” a dojo, i batucadeta per calentar el cos. Tot molt xulo.

I bé macus, us deixo una estoneta. Ens anem parlant!!

Despertem Sant Feliu (26)

Despertem Sant Feliu