CAP A SARRIÀ HI FALTA GENT!

Hola macuuusss! Aquí la iaia atabalAda! Que avui us vinc a explicar el bolu que vam fer a Sarrià. Buenuuu, que van fer a Sarrià, que confesso que jo no hi vaig anar perquè tenia una “cita” amb Els Amics de les Arts… que una és gran però encara li agrada alegrar-se la vista i les oïdes amb aquests nois…

Però tornant al que toca! Que els meus estimats No M’Atabalis em van explicar fil per randa com va anar tot i ara jo us ho passo.

Van arribar a Sarrià ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora. Que sempre anem com dues hores abans perque ens agrada esperar. Aquest cop per això sembla que l’espera va ser més distreta. Segons m’han explicat els de Sarrià fan una mica com els de Granollers, i tot allò dels blancs i blaus. Sabeu de que parlo? No? Doncs cap a Sant Google, que jo no tinc temps ara. Doncs el que us deia, en comptes de Blancs i Blaus, ells fan Vicens i Rosers. Que graciosos… Així que mentre esperaven van estar-se mirant com competien per travessar un castell inflable… i a més també feien una competició per a veure qui menjava més flams.

Un cop arribada l’hora de la rua, instruments amunt i cap als carrers de Sarrià a tocar-la. La batucada vull dir. Sembla ser que l’estàtica final tenia un temps molt limitat, i pel que m’han dit, algú va amenaçar al nostre cap de colla de no passar-se del temps fixat a risc de perdre alguna part íntima del cos… Mare de déu sinyó!

Un cop acabada la rua, van deixar els instruments al seu local i cap a veure l’espectacle que havien preparat els de Sarrià per celebrar el seu 10è aniversari. Un correfoc i cap a menjar Fideuà, que aquests de Sarrià si que en saben.

En resum, un bolu més d’aquells que et deixen un bon regust de boca, encara que aquest cop amb un regustet d’all i oli també…

Tabalada Sarrià (16)

Tabalada Sarrià en Flames