JA TENIM 9 ANYS!!

Hola macuuuusss, aquí la iaia atabalAda. Que ara fa uns dies els No M’Atabalis vam cumplir 9 anyets! Quin goig fer anys i que no se’t notin a la cara oi? Sembla ahir que començàvem aquesta gran “aventura”…  I és que com diu el meu nét “time flies when you have fun”, que no sé que vol dir, però que diu que vosaltres si ho sabreu i que “pega” amb el meu post d’avui…

foto no m'atabalis 2011

Quines pintes feien al 2011, oi?

 

Doncs bé, quan compleixes 9 anys en què comences a pensar? Correcte! Amb el desè aniversari, que poca broma, és un d’aquells aniversaris que fan patxoca celebrar. I us puc avançar que ho volem celebrar a “lo grande”. Encara no us puc explicar el què. Primer perquè no ho sabem, segon perquè encara que ho sabéssim no us ho diríem, que falta un any i no s’hi val a espatllar les sorpreses.

El que si us puc avançar és que durant el 2018 anirem fent cosetes relacionades amb l’aniversari. I direu: això si ens ho pots avançar o ja podem deixar de llegir? Nooooo… o sigui si… vull dir que no deixeu de llegir, i que si que us ho puc avançar. Parlant de l’aniversari, se’ns va venir al cap que està molt bé celebrar aniversaris, però una entitat com els No M’Atabalis no podria fer anys per si sola si no fos pels membres que n’han format i en formen part. Així que per un cop a la vida i “sin que siente precedente”, aquest any voldríem celebrar un a un els aniversaris dels actuals membres. Alguns no us direm els anys que fem, que ja comencen a fer mal. Però d’altres segur que els estareu esperant amb ganes. Que tenim una fornada de nois i noies de molt bon veure…

_jueves_,__23__de__noviembre__de__2017.png

Què us sembla? Se us acut alguna idea més? Nosaltres encantadíssims de que ens digueu la vostra. Doncs res macus. Espero les vostres idees!

A reveureeee…