JA ARRIBA CARNESTOLTES!!!!

Hola macuuuuuuussss… aquí la iaia atabalAda! Que ara feia molt que no parlava amb vosaltres i us he trobat a faltar molt punyeteros! Com heu passat les festes, bé?

Doncs mira, a lo tonto a lo tonto ja ens hem plantat a febrer i ja arriba el Carnestoltes! Disbauxa i riures, i el moment aquell tant maco en que et pots fotre a riure de la gent a la seva cara. Ains com m’agrada…

Doncs per no variar i perquè ens estimem molt el nostre poble, aquest any tornem a fer-vos companyia a la rua de Carnestoltes. Ja tenim les disfresses a punt, o quasi, que ja sabeu que alguns sempre van tard… I aquest bolu l’encarem amb moltes ganes, perquè si us enrecordeu ja us vaig explicar que aquest any fem 10 anys com a grup. I és un moment molt maco per nosaltres. Així que us convido a venir a la rua a ajudar-nos a fer molt xivarri. Fins dissabte macuuuuuuussss…

carnestoltes-sant-quirze-5

Carnestoltes infantil – Sant Quirze Safaja