LA ZURICH MARATÓ DE BARCELONA o COM TENIR ENTRETINGUTS ALS VEINS DURANT 4 HORES…

Hola macuuuussss, aquí la iaia atabalAda! Avui us vull explicar com va anar el bolu de la Zurich Marató de Barcelona. Que últimament anem molt de curses, però és que ens agrada ves…

Aquest és un d’aquells bolus en els que sortim ben d’horeta. Perquè  ens havien citat davant del Parc de la Ciutadella molt aviat i no volíem fer tard. Un cop a la carretera ens posem en caravana per no perdre’ns. Que si un va un xic ràpid (dintre de lo permès, eh?), que si la conductora novata fa patir tothom enganxada al cotxe de davant, un altre del cotxe de la novata enviant SOS per whatsapp… total que l’estona se’t passa ràpid i de cop ja et trobes a Barcelona buscant aparcament.

Ens vam fer una bona caminadeta des d’on vam aparcar els cotxes fins al parc, però com que anàvem amb els ànims  ben amunt ni ho vam notar. Uns pipis i uns cafetons al bar de davant i cap a tocar. S’ha de dir que a ganes no ens guanya ningú i si vam parar deu minuts per que les pixaneres tornessin al bar ja és molt.

L’anècdota del dia? La veïna “desquiciada” que ens pregunta si ja hem acabat. Que sembla ser que segons ella els fills no la senten i el “abuelo” no l’escolta… o era al revés? Total, que com som gent educada li vam demanar perdó per fer la nostra feina i ens vam moure uns metres més enllà perquè  la pobre senyora no tinguis un drama a casa….

Bueno guapus… per no perdre el costum us poso unes fotos del dia, que pel que m’han dit si no veieu fotos no us agrada tant… i com que a mi m’encanta servir-vos, us deixo unes quantes! Adeu macuuuuuussss!