LA CURSA DEL CORTE INGLÉS!!

Hola macuuuussss!! Aquí la iaia atabalAda! Em preguntaven l’altre dia perquè poso tantes exclamacions als títols dels meus posts. Que no us n’heu adonat? Això és perquè no em llegiu dolentots… Doncs ho poso per donar-li una mica de dramatisme, i perquè les que no hi sentim gaire cridem molt fins i tot escrivint… tema tancat.

Em faltava explicar-vos com ens va anar la cursa del Corte Inglés. Com que jo no hi vaig anar ja no recordava que us ho havia d’explicar. Ja em perdonareu. Així que he agafat foto per foto i us faig una mini foto-crònica.

Cursa ECI (2)

Pel que podem veure aquí va ser un dia plujós. Observeu el terra mullat i la senyora amb paraigües. Potser per això els veiem a tots arraconadets sota un balcó.

Cursa ECI (5)

Va ploure una estona. Tot i això no van deixar de tocar. Aquí podem observar els diferents tipus de no m’atabalis que tenim al grup. Els fredolics (dessuadora), els que fan el cor fort (pantalons llargs però màniga curta) i “el locu” (pantalons i màniga curta)…

Cursa ECI (15)

Aquí ja no plovia així que van sortir al mig del carrer a animar els corredors! S’ha de tenir voluntat per córrer sota la pluja… Bravo per aquests corredors!

Cursa ECI (20)

I si, això de vegades passa. Tu animes a la gent, i la gent t’anima a tu!

Cursa ECI (12)

Aquesta senyora sembla que vulgui tocar el Sergi. Observeu la mà que el vol tocar i la cara de “viciu” que posa… Ai, ai, ai….

Cursa ECI (24)

I la foto final! Amb el nas dels Pallapupas estàn més que guapos.. o no??

Fins aquí la foto-crònica d’avui…. que si, que potser sembla que no m’ho he “currat” com dirien els meus nets… Però es que aquest mes se’m gira feina. Que si no ho recordeu estem celebrant el nostre 10è aniversari i aquest mes tinc un munt de No M’atabalis que fan anys i he de triar un munt de fotos perquè surtin ben guapos!

Fins aviat macuuuuussss!!