¡LA TRILOGIA DEL SEÑOR DE LOS ANILLOS O COM FER TRES BOLUS EN DOS DIES!!!!!

Hola macuuuusss, aquí la iaia atabalAda. Que no, que no m’he “flipat” amb això de la trilogia del señor de los anillos. Que pels que no la coneixeu us faig un breu resum: tracta de dos “jovits” que no són més que dos senyors molt i molt baixets amb els peus peluts, un al que li sobren uns kilets, i l’altre que es passa tota l’estona amb cara de patiment, que es passen tres llibres (o pel·lícules pels més vagos) passejant-se pel món, fument més quilòmetres que un taxista, total per acabar destruint el “anillo único” que ja veus tu quina tonteria… I ara ve quan em pregunteu que què coi té a veure això amb els No M’Atabalis. Doncs molt! Exceptuant el fet de que tots som més alts que els “jovits” i que espero (de debò) que no tinguem els peus tant peluts, la resta és molt semblant. En un cap de setmana hem fet tres bolus, dos d’ells al circuit de Montmeló, i això senyors són molts quilòmetres recorreguts en dos dies! Això i la cara de patiment que ja teniem alguns després de tant caminar i tocar… Però anem per feina i us explico un per un aquests bolus:

 

DISSABTE MATÍ AL CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA

 

Avui toca Fórmula 1. Aquest any al circuit la volen fer molt grossa, i per representar la cultura popular, hi anem a tocar molts grups de batucada, venen geganters i castellers, “mimos”…  no hi anem tots avui, perquè uns treballen, altres tenen examen, altres estan lesionats i es reserven les forces… però això als No M’Atabalis no ens frena mai, siguem 7 o siguem 13 sempre ho donem tot i fem molt xivarri.

Com sempre, per anar-hi quedem molt d’hora, ja que a les 8 del matí ja hem de ser al circuit per començar a tocar. Ens toca la Fanzone, un lloc inmillorable, tot i que hem de competir amb els Djs que saben fer tant xivarri com nosaltres! Toquem a estones, mentre els cotxes no corren. Animem a tot el personal que hi treballa i sobretot al públic que es passeja per la zona. Dinem i cap al següent bolu!

20180512_093502.jpg

DISSABTE TARDA TROBADA DE BÈSTIES AMB EL GRUP DEL CORREFOC

 

Dinar ràpid, canvi de samarretes i cap a Llinars a la trobada de bèsties amb el grup del Correfoc. Durant tota la tarda sembla que ens ha de ploure, i mentre esperem que comenci la rua no podem evitar pensar en si l’acabarem o si haurem de sortir corrents sota la pluja! Però ens aguanta! Fem una rua ben maca seguint el Follet i fent ballar la Fantasma. Cremada a la plaça, una conjunta tots els grups que hem anat a la trobada i cap a sopar al poliesportiu. Sempre entra bé un entrepà de botifarra després d’una bona rua i amb la companyia dels nostres companys del Correfoc del Follet i la Fantasma!

20180512_191457

 

DIUMENGE MATÍ AL CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA (ALTRE VEGADA)

 

Ui diumenge al circuit… ui… aquest bolu mereix un punt i a part! Tot i que la nit anterior vam arribar a casa tardet, al matí vam quedar al Cívic a les 6:30. Que de per si és molt d’hora, però en un diumenge és criminal, i si a més li sumes que el dia abans havies fet dos bolus ja “ni te cuento”… Havíem d’arribar al Circuit abans de les 8 del matí, perquè a les 8 ja havíem d’estar tocant. Comencem a tocar a la Fanzone. Avui però hi han grups que dissabte no havien pogut venir i ens haurem de repartir l’espai una mica més que dissabte que teniem tota la zona per nosaltres sols.

DSC_0007.JPG

Però no ens hem de repartir gaire estona. De seguida ens venen a demanar si volem tocar al Paddock i rebre a ritme de batucada als pilots! Es clar que volem! Qui no voldria?? Toquem fins que es posa a ploure i aprofitem, ja que estem, per anar a tocar a la zona “Vip”. Ens passegem per allà veient gent molt ben vestideta i molt ben pentinadeta, i aprofitem per veure els camions de les diferents escuderies. En mig de l’emoció ens criden uns senyors perquè toquem una estona quiets, que diuen que estan fent un programa de 10 parts per Netflix, i que segurament ens treuran al capítol en el que parlaran del circuit! Quina vergonya! i jo “con estos pelos”!

DSC_0136.JPG

DSC_0297.JPG

Ara toca descansar uns minuts, que encara no hem esmorzat i necessitem sucre en vena! A més ens han demanat als grups de batucada que fem un passadís als pilots en el moment que pugen al bus. Avui estem que no ens ho creiem!

IMG-20180513-WA0014.jpg

 

i després d’això el gran final per nosaltres, o inici per aquells que havien anat a veure la cursa i no a nosaltres… Teniem preparat un gran espectacle. Una setmana abans ja havíem quedat tots al circuit per fer un assaig general. Tots els batucaires, i 80 ballarins i ballarines, tocant i ballant la mateixa melodia. En Quique, el coreògraf se’n va fer un tip de fer-nos repetir el mateix fins que va quedar perfecte. Així que quan al migdia entrem a la recta per col·locar-nos a lloc, i a punt per tocar, estem entre nerviosos perquè surti bé i emocionats per que es nota que es un moment que recordarem durant molt de temps…

 

i res més guapos! Si seguissim la trilogia del señor de los anillos ja hauriem arribat a Mordor i destruït el anillo único… però en aquest punt l’únic que tenim destruït són els peus! Ara descansarem uns dies, per agafar forces pel pròxim bolu! adéu macuuuuusssss….