TROBADA INFERNAL o COM TOCAR A FOSQUES I NO CAURE DE NASSOS!!!!!!!

Bon dia macuuuuussss, aquí la iaia atabalAda! Avui us explicaré com va anar la Trobada Infernal del passat dissabte, ara que encara ho tinc fresc i no em falla la memòria…

Com cada any el grup del Correfoc del Follet i la Fantasma ha organitzat la trobada infernal. Han vingut diverses bèsties: el Corb borni de Llinars, l’Abraxas de Palau, Blai de Santa Coloma i evidentment el Follet i la Fantasma.

Per començar els No M’atabalis vam portar la gent de la plaça, on hi havien les bèsties, fins a Can Buixó, que és on començava el correfoc infantil. Tocava el sol de cara (que no és el mateix que tocar de Cara al Sol, si no ho heu entès és que sou molt joves)  i molestava un xic, però com que en un pim pam ja arribavem a Can Buixó, no vam patir massa.

Seguim el correfoc infantil, aquest cop sense tocar, només escoltant els petits tabalers de la colla infantil de Sant Feliu, perquè no se sap mai, potser d’aquí uns anys hem de fitxar algun d’aquests petits tabalers…  en acabar toquem a la cercavila de bèsties.

A les 10 correfoc gran! Ja és ben fosc, i alguns carrerons del poble són ben foscos. Esquiva gent, esquiva cotxets, esquiva petardos a terra que et fan trontollar el peu de vegades si els trepitjes malament, toca caminant d’esquenes en plena foscor… un miracle que arribéssim sencers tu…

Acabem a la plaça, hora de fer la foto de grup i com no, de disfrutar d’una bona botifarrada.

I fins aquí, ara ens toca assajar una miqueta per preparar-nos pel cap de setmana del 16 i el 17 de juny, que tornem al Circuit de Catalunya a tocar al Gran Premi de MotoGP!!

Fins aviat macuuuussss!

Trobada infernal 2018 (29)

Trobada Infernal 2018