Les cróniques perdudes o com deixar que s’acumuli la feina…

Hola macuuuuuuuusssss, sóc un desastre, ho sé, en sóc conscient. Us vaig deixar a deure la segona part de la festa major i desde llavors que no he fet cap crónica més. És el que té la memòria, o la falta d’ella. Així que posem fil a l’agulla i comencem amb les fotocròniques dels últims bolus!

FESTA MAJOR (SEGONA PART) o CORREFOC I DESPERTEM SANT FELIU

El correfoc sempre mola. Toquem a casa, a la nostra festa major, sempre hi poses més ganes i tot i que durant el dia hem estat preparant la No Atabalada, i hem fet la rua i estem petadissims sempre ho donem tot.

Correfoc FM18 (24)

Correfoc Festa Major Sant Feliu 2018

Correfoc FM18 (29)

Correfoc Festa Major Sant Feliu 2018

Correfoc FM18 (21)

Correfoc Festa Major Sant Feliu 2018

L’endemà encara ens queda l’últim acte. Ens llevem ben d’hora i cap a la plaça. Alguns més desperts, altres més ressacossos, altres s’adormen i no venen (molt bé Joan eh? molt bé), i ens posem a despertar Sant Feliu. Com no, no podia faltar la nostra entrada triunfal al Condis!

FIRA MEDITERRÀNIA MANRESA o CERCAVILA DE DRACS

En aquest bolu jo no hi vaig anar, estava d’excursió amb l’imserso… però la Meri ens ho explica molt bé en aquesta mini crónica en la que jo us poso aclaracions entre paréntesis:
Vam arribar de bon matí (és a dir d’hora de cullons) i després de descarregar el follet i la fantasma vam anar a esmorzar. Després vam fer una cercavila amb les bèsties sense foc fins a la plaça major on van quedar aparcades fins al vespre. Després vam prendre algo en un bar tot fent temps fins l’hora de dinar, que ens havien preparat al menjador d’una escola i que com que vam ser els últims a arribar ens va tocar esperar una bona estona que es buidés (aixó perque no hi era jo, a l’imserso en sabem d’arribar primers a dinar). El menú infantil (per si us interessa) macarrons i pollastre, que es el que vam pillar tots. Després vam a anar a fer un passeig per les paradetes de la fira, després vam tornar a anar a un altre bar a prendre algo (així comencen alguns alcoholics) per anar fent temps fins a la cercavila del vespre. Quan ja va ser fosc vam començar del mateix lloc on havíem acabat al matí (no us sé dir on, no hi era jo) i va ser un recorregut curtet amb 4 enceses i una conjunta final amb totes les colles més una tocada conjunta de tots els tabalers (tocada musical, s’entén no “marranots”?)

CORRECANYES A PALAU DE PLEGAMANS!!!!

En aquest bolu tampoc hi era jo. A veure que una té una edat i sent la paraula CORRE i l’hi entren tots els mals. Així que us deixo les meravelloses fotos de la Meri perque gaudiu del bolu com ho van fer ells!

I fins aquí les cròniques que us devia… prometo ser més eficient i ràpida a partir d’ara… espero… adeu macuuuuuusssss!