No Atabalada

Cartell_verdLa NO ATABALADA és la nostra trobada de grups de percussió. Cada any intentem fer venir diferents grups de percussió a Sant Feliu perquè la gent pugui participar en aquest tipus de festa que tant ens agrada i que no s’havia fet gairebé mai al poble.

Habitualment, la trobada s’engloba dins els actes de Festa Major de Sant Feliu, el tercer cap de setmana de setembre i sempre que sigui possible l’intentem fer abans del correfoc per crear ambient.

Durant tota la tarda rebem els grups convidats per tal que es vagin preparant per fer una cercavila pels carrers més cèntrics del poble i és allà, on tota la força de la percussió entra en marxa i tota la gent pot gaudir amb l’actuació dels grups vibrant amb els seus ritmes i balls.

DSC_1495 (2)Finalment, s’acostuma a acabar amb una actuació individual de cada grup i amb una tocada conjunta que fa tremolar tot el poble!!

És el nostre acte més esperat i pel que treballem durant mesos per poder aconseguir que la percussió s’arreli a Sant Feliu i la gent s’ho passi tant bé com nosaltres.

És un dels actes amb més color i més ritme de l’any i l’únic on s’agrupen més de 250 músics a la vegada, així que t’hi pots trobar colles tocant, ballant, fent malabars, saltant, etc. però tots t’ho faran passar d’allò més bé.

No se sap mai què pot passar a la NO ATABALADA, t’ho perdràs???

Noatabalada