Qui som

Els NO M’ATABALIS som un grup de percussió autodidacte on la principal motivació és passar-ho bé i fer-ho passar bé a tota la gent que anem trobant per tot arreu.

El grup es va formar el 20 de Novembre del 2008 a Sant Feliu de Codines amb l’objectiu d’animar les festes del poble mitjançant ritmes de percussió i batucada.

El principis van ser durs degut a que érem un grup reduït de gent i no disposàvem de pressupost per poder adquirir els instruments, però amb esforç i ganes vam aconseguir tenir algunes cançons i començar a participar en alguns actes del poble. Gràcies a aquestes actuacions i a la col·laboració amb algunes de les entitats del poble vam poder comprar nous instruments de batucada brasilera i anar incorporant nous membres.

DSC_0617Des d’aquell moment, pels NO M’ATABALIS han passat moltes persones i cadascuna ha deixat el seu toc personal al grup i això ha servit per créixer musicalment i personalment fins arribar al punt de comptar amb més de 20 components.

Durant tots aquests anys el nostre bon rotllo i la nostra festa tocant ens han permès actuar a diferents festes, tant del nostre poble com de molts altres d’arreu de Catalunya, i d’aquesta manera poder conèixer molta gent i fer molts amics com ara els nostres “germans grans” de MOLTA XAMBA, la MARTUKADA o els Timbalers DUM DUM DUM entre altres. Això ens ha permès aprendre moltes coses i millorar, sense perdre el nostre estil festiu característic.

DSC_0700A més a més, el fet de comptar amb tants components ha permès realitzar un dels objectius inicials del grup que és poder acompanyar el GRUP DEL CORREFOC DEL FOLLET I LA FANTASMA per animar-los en els seus correfocs i trobades de bèsties, difícil de poder fer inicialment ja que molts de nosaltres formem o hem format part dels dos grups a la vegada.

Aquests som nosaltres i ens trobareu fent gresca i festa amb la nostra música a trobades de percussió, cercaviles, col·laborant amb entitats, curses atlètiques, correfocs, casaments i a tots els llocs on ens vulguin!!

Salut i percussió!!DSC_0242